A webáruházon keresztül leadott megrendelések kiszállításáért a megrendelt termékek típusától, méretétől, súlyától, darabszámától, és a szállítás helyétől függő szállítási díjat kell megfizetni a megrendelt termék(ek) teljes árán felül. Digitális, elektronikus licenceknek és szoftvereknek nincsen szállítási költségük!

Csomagokat öt futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, mely a kiválasztott címhez tartozó, legkedvezőbb feltételekkel és gyorsasággal ér célba.

GLS Hungary: Futárszolgálat

Foxpost Zrt.

CsomagPiac Kft.

Delivery Solutions Kft.

Magyar Posta Zrt.

szolgáltatásaival és díjszabásával szállíttatjuk házhoz a termékeinket. Legfeljebb átlagos csomag díja házhoz szállítással bruttó 2200 Ft. Extra méretű csomagok esetében változik az összeg.

Ha a Vásárló az átvételkor sérülést tapasztal a terméken, a sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kell kérnie a futártól. Ilyen esetekben a termék visszavételét és lehetőség szerinti cseréjét a humorsziget.hu díjmentesen biztosítja. Az egyértelműség kedvéért a humorsziget rögzíti, hogy a csomagolás sérülése esetén – azaz, ha a termék sértetlen – semmilyen felelősséggel nem tartozik, és ilyenkor a Vásárló nem kérheti a termék visszavételét.

Kérem csak abban az esetben adj fel rendelést, ha biztos benne, hogy át is veszi azt, hiszen a megrendelésének beszerzése, készletezése, számlázása, csomagolása és kiszállítása számottevő munkát jelent.
Az át nem vett rendelések feladói a rendszerből kizárásra kerülhetnek.