No products in the cart.

Egyszínű kis hajó

1600 Ft1790 Ft

Szállítási árat a kosárban találod.

or
SKU: 0001 Kategóriák:

Fedezd fel a 3D nyomtatott Mini Móka Hajó különleges világát, és garantáltan mosolyt csal az arcodra! Ez a kis hajó nem csak egy egyszerű játék, hanem egy valódi remekmű.

Tökéletes Részletek és Stílus: A Mini Móka Hajó minden apró részlete gondosan megtervezett és kivitelezett. A hajótest finom vonalai, a kis kémény és az ablakok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hajó egy igazi mestermű legyen. Kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Vicces Funkciók: Ez a kis hajó nem csak szép, hanem rendkívül szórakoztató is! Képzeld el, ahogy a Mini Móka Hajóval vízre szállsz, és felfedezed a fürdőkádad vagy a medencéd rejtett zugait. Gyerekeknek (5 éves kor alatt nem ajánlott) és felnőtteknek egyaránt remek választás, akik szeretik a vicces és kreatív játékokat.

Környezetbarát és Fenntartható: A Mini Móka Hajó környezetbarát anyagokból készült, így nem csak a szórakozásban jeleskedik, hanem a Földünk megóvásában is részt vállal. Vigyázz a környezetre, miközben élvezed a játékot!

Ideális Ajándék: Lepd meg szeretteidet ezzel a különleges 3D nyomtatott hajóval! Legyen szó születésnapról, karácsonyról, vagy bármilyen különleges alkalomról, a Mini Móka Hajó garantáltan a legjobb ajándékötlet. Mindenki imádni fogja!

Méretek 6,5 × 3,5 × 5 cm
Szín

Arany, Ezüst, Fehér, Kék, Lila, Réz, Szivárvány, Szürke

Anyag

PLA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Egyszínű kis hajó”
Egyszínű kis hajó

1600 Ft1790 Ft

Opciók választása