No products in the cart.

Tic-Tac Kilövő

6200 Ft6490 Ft

Szállítási árat a kosárban találod.

or
SKU: Kategóriák:

Ez az innovatív 3D nyomtatott Tic-Tac kilövő, amit most bemutatunk, garantáltan új szintre emeli az édességfogyasztás élményét! Elfelejtheted a régi, unalmas módját annak, hogy megszerezz egy Tic-Tac cukorkát – ezzel a high-tech kütyüvel az édességek szó szerint repülni fognak! Az ergonomikus kialakítás és a strapabíró anyagok kombinációja biztosítja, hogy mindig készen állj a cukorka csatába.

Ez a Tic-Tac kilövő nemcsak szórakoztató, de praktikus is. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnék egy kis humorral feldobni a mindennapokat, vagy épp egy bulin szeretnének lenyűgözni a barátaikat. Akár a munkahelyi stresszt is könnyedén levezetheted vele – csak töltsd be a Tic-Tac-okat, célozz, és lőj! Ne aggódj, a kollégák biztosan értékelni fogják a cukorka bombázást.

A készülék működése egyszerű és intuitív: csúsztasd a “SET” gombot, helyezd be a Tic-Tac-ot, húzd meg a ravaszt, és máris indulhat a cukorka rakéta! Mivel a 3D nyomtatott Tic-Tac kilövő környezetbarát anyagokból készült, így nemcsak mókás, de fenntartható is.

Rendeld meg most ezt a fantasztikus Tic-Tac kilövőt, és élvezd a végtelen szórakozást! A cukorkák sosem voltak ennyire dinamikusak és vidámak. Ne maradj le erről a különleges élményről, és varázsold el barátaidat és családodat ezzel a kreatív és egyedi kütyüvel!

Méretek 11 × 10 × 3,5 cm
Szín

Arany, Ezüst, Fehér, Kék, Lila, Réz, Szivárvány, Szürke

Anyag

PLA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tic-Tac Kilövő”
Tic-Tac Kilövő

6200 Ft6490 Ft

Opciók választása